Workshops duurzaamheid

Workshops duurzaamheid

Hét bewijs dat leren leuk kan zijn!

Rol je mouwen maar vast op. Tijdens onze workshops over duurzaamheid zetten we jou op een speelse manier aan het werk om thema’s zoals CO2, inclusie, diversiteit, duurzame inkoop, waste-management en circulariteit aan te pakken binnen je organisatie. Tijdens onze workshops leer jij door te ervaren en te doen. Op dit moment bieden we verschillende workshops aan. Op deze pagina lees je wat het programma van deze workshops inhoudt.

Wat mag je verwachten van een duurzaamheid workshop?

Staat duurzaamheid bij jouw organisatie hoog in het vaandel? Andere organisaties praten graag over verduurzamen, maar wanneer in de praktijk gaat het implementeren van een duurzame visie vaak mis. Dat komt omdat bedrijven hun medewerkers vaak niet aan boord kunnen krijgen voor dit verandertraject. Tijdens een workshop van Robin Good enthousiasmeren we de mensen binnen jouw organisatie om aan de slag te gaan met thema’s rondom mens en milieu.

Ons ervaren team van specialisten zet zich in om medewerker activatie te realiseren. Dat wil zeggen dat jouw medewerkers uiteindelijk uit zichzelf een bijdrage leveren aan de duurzame doelstellingen van jouw organisatie. Onze aanpak is gebaseerd op de leercurve van Maslow, door vast te houden aan deze principes wekken we interesse voor verduurzamen op binnen jouw team en creëren we draagvlak en zorg voor verandering.

Hoe gaat het er aan toe tijdens een duurzaamheid workshop?

Tijdens onze duurzame workshops komen verschillende thema’s binnen Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen aan bod. Vanuit onze expertise delen we verschillende inzichten met je medewerkers, maar we vinden het bovenal belangrijk om mensen zelf aan de slag te laten gaan tijdens een duurzame workshop. De inhoud van het programma kan enigszins verschillen omdat tijdens de sessies jouw team de boventoon zal voeren in de gesprekken. Verwacht uitgedaagd te worden anders te denken terwijl je aan de slag gaat met een leuke opdracht.

Free Your Mind

Ga aan de slag met diversiteit en inclusie. Ontdek je eigen onbewuste vooroordelen.

Change Your Mind

Ervaar hoe je de diversiteit en inclusie tot leven laat komen in je organisatie.

Change your behaviour

Word die diverse en inclusieve organisatie die je voor ogen hebt tijdens deze workshop

All-inclusive

D&I

Round and Round

Circulariteit

More to come…

Wij werken hard aan het updaten van onze site. We hebben een uitgebreider aanbod aan workshops, maar nog niet alles hebben we kunnen plaatsen.

Nog meer workshops

Achter de schermen zijn we druk bezig met nieuwe workshops. Kun jij haast niet wachten tot we iets nieuws hebben? Kom binnenkort nog een keertje terug of neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Zoek je toch liever iets anders als een duurzame workshop? Bekijk ook eens onze duurzame bedrijfsuitjes en duurzame trainingen.

Zien we jou binnenkort op een duurzame workshop?

We kunnen haast niet wachten om samen met je aan de slag te gaan. Onze workshops helpen jou om diversiteit, inclusie en ongelijkheid op een speelse manier te integreren in jouw organisatie, dat brengt een enorme positieve impact op jouw bedrijfsresultaten met zich mee. Laten we beginnen met een open en onbevooroordeelt gesprek! Zo kunnen we in kaart brengen waar jouw organisatie staat en waar je naartoe wil.

Vul het contactformulier hier beneden in om een en gesprek in te boeken, of verdere vragen te stellen over onze programma’s en de inhoud daarvan.

Interesse of vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!